onsdag 25 april 2007

Ingen fara

Till alla som på något sätt får för sig att Kent Ögren är för privata alternativ - det kan ju lätt tolkas så efter att ha sett bilden av herr Ögren i främsta ledet när Norrbottens "nya satsning" Det Regionala Partnerskapet visades i dagen Norrbottens Kuriren - vill Bagdad Bob lugna alla oroliga: Inget kunde vara mer fel.
Där står, lite olyckligt kan väl tyckas efter gårdagens utspel mot privata läkare, att Norrbotten behöver fler som sysselsätts i det privata näringslivet. Speciellt ska det satsas på: "attityder inför att vara företagare". Kent Ögren ställer sig naturligtvis inte bakom detta, han vill bara vara med på bild, eftersom han tycker att det lyfter bildkvalitén.
Ögren vill dessutom passa på att varna för att IKEA lyfts fram som ett exempel i artikeln. Att världens 4:e rikaste kapitalist med ett pennsträck sänker arbetslösheten i Tornedalen från 12 till 3 procent måste snarast ses som avskräckande än lockande. Det som Ögrens partikollegor försökt bygga upp under årtionden har nu raserats. Av en karl som dessutom varit tvungen att flytta till Schweiz för att få behålla sina pengar.
- Nej, lugn, bara lugn säger Bagdad Bob, dagens utspel av Ögren är bara ett spel för galleriet.


Dagens Bob: Kent Ögren. (vem annars)
Dagens Mål: Kebabskrov på Kebabhuset. (Hur kan de ha så god pommes?)
Dagens Citat: Det sägs att våren är tiden för förälskelser, men vad är det för fel med resten av året? (Mae West)

Inga kommentarer: